Ποιοι Είμαστε

Η ομάδα του Golden Marathon Tours αποτελείται από διακεκριμένους αθλητές μαραθωνίου ο σκοπός των οποίων είναι να μοιραστούν την αγάπη τους για τον αθλητισμό με όλους εσάς που θέλετε να συμμετάσχετε σε μαραθώνιους σε όλο το κόσμο, με εύκολο και σίγουρο τρόπο.

Οι Υπηρεσίες Μας

Οι βασική υπηρεσία που σας παρέχει η εξειδικευμένη ομάδα του Golden Marathon Tours είναι η παροχή ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων με θέμα τον μαραθώνιο και γενικά τις αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, με τη συμμετοχή, τη μεταφορά και τη διαμονή.

Το πάθος μας

Όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι αθλητές και δρομείς που χαρακτηριστικό τους είναι η αγάπη και το πάθος τους για τον αθλητισμό, τον μαραθώνιο και τη ζωή. Μέσα από το Golden Marathon Tours μπορούνε πλέον να μοιραστούν το πάθος αυτό με όλους εσάς.

Καραγιάννης Γιώργος

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Πρωταθλητής Μαραθωνίου Δρόμου, Χρυσός Βαλκανιονίκης ανώμαλου δρόμου με 10ετη καριέρα με μεγάλες επιτυχιες στην Ιταλία σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και μαραθωνιους.

Παπαδοπούλου Έφη

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βαλκανιονίκης & Μεσογειονίκης Κλειστού Στίβου 400μ / 800μ με πολυετή εμπειρία, συμμετοχές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες σε όλο το κόσμο.